Speexx

Online een taal leren met een online taalcursus van Speexx
Wil jij op een snelle en effectieve manier online een taal leren met een online taalcursus? Met Speexx verrijk jij jouw taalkennis op zakelijk gebied, tijdens je studie of voor in je vrije tijd. Je leert op jouw tempo Engels, Duits, Spaans, Frans en Italiaans. Met Speexx plan jij zelf in wanneer jij tijd hebt om te studeren, gericht op wat jij belangrijk vindt.

 

Is dat precies wat jij zoekt?
GMetrix.nl biedt jou Speexx Tutor, Speexx Active, Speexx Coach, Speexx Phone en Speexx Live.

Speexx
De ‘Perfect Blend’ leermethode van Speexx is een perfecte afstemming tussen het interactieve online lesmateriaal, de online trainers, virtuele klaslokalen en de training voor live communicatievaardigheden. Met Speexx leer jij op een praktische manier de uitspraak, het accent, luisteren, schrijven en grammatica, en je verrijkt je woordenschat en je communicatieve vaardigheden van een taal.

 

Taal op niveau
Speexx biedt jou daarnaast ook de mogelijkheid om op jouw niveau te leren met de CEFR-levels A1, A2, B1/1, B1/2, B2/1, B2/2 and C1/1 and C1/2. Jouw trainer is slechts een muisklik van je vandaan en geeft jou de juiste begeleiding, tips en feedback.

 

Speexx loont
Speexx kreeg eerder al beloningen voor haar ‘Perfect Blend’ leermethode. Zo ontving Speexx onder andere de Unesco Prix Möbius award, de IT Training award 2010 en de Golden Engine Award 2012.

 

Wil jij ook online een taal leren met een online taalcursus? Kijk voor meer informatie over de individuele pakketten:

  • Speexx Tutor voordelige oplossing voor het leren met behulp van een Tutor.
  • Speexx Active voordelige oplossing voor het leren met behulp van een Tutor en een virtuele klas.
  • Speexx Coach persoonlijke en actieve online coaching.
  • Speexx Phone flexibele oplossing voor het leren onderweg. Niet beschikbaar in niveau A1.
  • Speexx Live virtuele klaslokalen, waar je met andere cursisten samen leert.